Esteu aquí

Un sopar solidari recollirà fons per a l'entitat Stop Mare Mortum

La iniciativa, que se celebrarà a La Masia – Acadèmia Sànchez-Casal, l'organitza AGT amb la col·laboració de l'Ajuntament

dimarts, 29 maig, 2018 - 13:15

Aquest dijous 31 de maig se celebrarà la primera edició del Sopar Solidari, que organitza l’AGT, Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat.

El sopar comptarà amb un menú elaborat per xefs pratencs i es farà al restaurant La Masia - Acadèmia Sánchez-Casal. El preu del cobert tindrà un preu de 60 euros i entre els xefs implicats hi ha Tomás Rodríguez, Virgilo Contero, Yuri Rodríguez, David Justo, Susana Aragón, Antonio Salguero i Rubén Pérez, que treballaran a cost zero, així com tot l’equip de sala i barra, format pels membres dels restaurants La Masia Sánchez Casal, Cal Ramón, Ona Nuit i Fundació Rubricatus. 

El menú tindrà un cost de producció màxim de 10 €, de manera quee se'n destinaran 50 € al projecte. 

L'objectiu del sopar és recaptar fons per a l´entitat Stop Mare Mortum, que durant aquest 2018 torna a centrar-se en l'ajuda als refugiats, intentant donar resposta a la greu crisi humanitària de persones desplaçades i refugiades, en especial a les fronteres de la Mediterrània i que fugen de les guerres, fam i genocidis al Pròxim Orient (Síria, Iraq, Afganistan, Líban) i Àfrica. 

Des de l'any 2012 el Prat Solidari es vehicula com un projecte centrat en la cooperació al desenvolupament; esdevé un projecte de ciutat entre maig a juny, i en el qual hi pot participar qualsevol particular o entitat que vulgui aportar diners.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 gener, 2020 - 13:15

Activitat per a joves amb motiu del Dia de la Mediació

Al Prat se celebrarà amb un teatre-fòrum per a joves sobre gestió de conflictes

dimecres, 15 gener, 2020 - 12:45

Activitats per celebrar l’any nou xinès al Prat

Tallers de decoració amb paper retallat, cal·ligrafia xinesa, música i contes...

dimecres, 15 gener, 2020 - 12:00

La campanya pel bon tracte a la gent gran arriba als centres cívics del Prat

Exposicions de dibuixos escolars i activitats al voltant de la campanya...