Esteu aquí

Oberta la convocatòria per participar en l'Aparador de Festa Major 2018

Podeu fer-nos arribar les vostres propostes abans del 23 de juliol

divendres, 6 juliol, 2018 - 17:15

Aquest any se celebra la sisena edició de l’Aparador: el mercat de creació, art i artesania de la Festa Major del Prat. Un cop més, volem rebre als artesans/es i creadors/es de la nostra ciutat en aquest espai, que tindrà lloc el 30 de setembre, d’11 h a 20.30 h, a la Plaça Pau Casals.

L’Aparador és un mercat de grans i petits objectes artístics fets a mà o amb processos de producció de baix cost, assequibles a totes les butxaques. Aquest mercat vol apropar a la ciutadania la producció artística independent i de fora dels circuits comercials. En aquesta edició, el Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa serà l’encarregat de l’organització de l’Aparador, conjuntament amb /Unzip Torre Muntadas. El Ribera Baixa és el centre cívic referent en la cultura DIY, la creació i l’artesania de la nostra ciutat, i per tant, pren el relleu d’aquest esdeveniment amb molt afecte i il·lusió.

Pels creadors/es i artesans/es que vulguin portar el seu art la Festa Major del Prat, han de fer arribar la seva proposta abans del 23 de juliol. Trobareu tota la informació per inscriure-us a l'Aparador a la web del Centre Cívic Ribera Baixa. Del 27 al 30 de juliol es notificaran les persones​ creadores seleccionades​ per participar en l'Aparador 2018.

Compartir

Noticies relacionades

Elpratisopentotheworld

divendres, 9 novembre, 2018 - 13:15

Interseccions desplega múltiples accions d'anglès aquest curs

Promou el treball en xarxa amb tota la comunitat, garantint la igualtat d...
sorteig patges reials

dilluns, 5 novembre, 2018 - 10:00

Vols ser patge reial? Presenta la teva candidatura

Hi poden participar tots els infants i adolescents de la ciutat d’entre 11 i...
Exposició: Clic Prat 2018

dimecres, 31 octubre, 2018 - 13:30

Festa Major, emocions i fotos al 16è Clic Prat

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull l'exposició del 16è concurs...