Esteu aquí

Campanya extraodinària de vacunació contra la grip al Prat

Es farà entre el 19 d’octubre i el 13 de novembre a diferents espais de la ciutat en carpes a l’aire lliure

dimecres, 9 setembre, 2020 - 12:45

Com cada any, els serveis d’atenció primària de la ciutat, amb la col·laboració dels Serveis de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament, han dissenyat una campanya de vacunació contra la grip que vol arribar al major nombre de població possible i que s’estendrà durant gairebé un mes, del 19 d’octubre al 19 de novembre.

Per vacunar-se NO és necessari demanar cita prèvia. Només cal presentar-se en el punt de vacunació escollit el dia corresponent (mireu el pdf: https://bit.ly/32tH7gh ) amb la targeta sanitària.

Al web municipal s’ha habilitat un apartat amb tota la informació referent a la vacunació de la grip d’aquesta campanya  que s’anirà actualitant de forma constant.

Aquest any, la campanya està condicionada per la incidència de la COVID-19 i, per tant, que sigui un èxit és més important que mai. És important augmentar les cobertures de vacunació contra la grip, especialment en el personal sanitari i sociosanitari, persones a partir de 65 anys i les de qualsevol edat amb condicions de risc.

Horaris de matí i tarda i espais alternatius

Seguint les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat, i per facilitar l’accessibilitat i la seguretat de la ciutadania, les vacunacions es faran en horaris de matí i tarda a espais alternatius dels tres centres d'atenció primària (CAP) del Prat (Ramona Via, Disset de Setembre i Doctor Pujol i Capsada) i també a diversos espais de la ciutat als quals es desplaçarà el personal sanitari i on es garantiran les màximes mesures de prevenció. Les vacunaions es faran en carpes situades a l'aire lliure. Podeu consultar dies, horari i indrets a través del document (format pdf) enllaçat més a baix.

Llocs, dies i horaris de vacunació:

Document (pdf - 826118 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 setembre, 2020 - 14:15

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull un espai per fer PCR a contactes de positius de COVID-19

L'Ajuntament del Prat ha cedit al Departament de Salut de la Generalitat una...

dijous, 24 setembre, 2020 - 08:30

“S’ha de tornar a l’escola formadora i al mateix temps acollidora”

Entrevista a Joana Cabré, pediatra al CAP Doctor Pujol i Capsada del Prat

dimecres, 23 setembre, 2020 - 13:15

Nova edició del Projecte Singular "Jove, al Baix tu decideixes!"

Per a joves que vulguin preparar-se com a auxiliar de magatzem al Centre de...