Projecte English Workshops a l'Institut Estany de la Ricarda

El projecte English Workshops es posa en marxa el curs 2018-2019 . Són diferents tallers temàtics en llengua anglesa de manera trimestral a centres educatius de secundària en horari no lectiu.

L'oferta de tallers gira en torn les motivacions de l'alumnat participant en relació als següents eixos temàtics: àmbit artístic (drama, music, arts & crafts ...), àmbit tecnològic (social networks, robotics, ...) i àmbit esportiu (basketball, soccer, dancing, gymnastics, ...).

En aquest curs 2018-2019 es posa en marxa a 4 centres de secundària: Salvador Dalí, Estany de la Ricarda, Baldiri Guilera i Ribera Baixa.

El projecte s'adreça a alumnes de secundària dels quatre centres educatius participants (s'estableix un mínim de 10 i un màxim de 18 alumnes per taller).

Tallers a l’Institut Estany de la Ricarda  primer semestre curs 2018-2019

16h - Sports. "Sports Time!"

Taller de caràcter pràctic on l'alumnat coneix diverses modalitats d'esports d'arreu del món. A través de diferents esports, s'amplia l'espontaneïtat en l'ús de l'anglès i el coneixement culturals d'altres països.

17.30h - Drama, music & dance. "Move your body and soul!"

Taller de caràcter pràctic que té com a objectiu utilitzar la música i la dansa per augmentar la fluïdesa en la comprensió auditiva i verbal, practicant la pronunciació i l'accent. El contingut gira entorn als interessos de l'alumnat: utilització d'instruments innovadors  i la creació de coreografies divertides.

 

Altres accions relacionades

Escola d'Estiu d'Interseccions 2019

L'Escola d'Estiu d'Interseccions és l’espai comú de relació i trobada entre les persones de les comunitats educatives i culturals que han estat implicades en els diferents projectes i espais de treball durant aquest curs 2018/19. Aquesta tercera edició ha tingut lloc el dilluns 1 de juliol, de 9 a 14.15 hores, a l'escola Jaume Balmes. 

Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès a l'Escola Sant Jaume

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per transformar...

Projecte en xarxa Spring Festival

El projecte Spring Festival sorgeix del laboratori English Lab desenvolupat durant el curs 2017-2108  amb diferents...

BUSCADOR D'ACCIONS