Projecte English Workshops a l'Institut Baldiri Guilera

El projecte English Workshops es posa en marxa el curs 2018-2019 . Són diferents tallers temàtics en llengua anglesa de manera trimestral a centres educatius de secundària en horari no lectiu.

L'oferta de tallers gira en torn les motivacions de l'alumnar participant en relació als següents eixos temàtics: àmbit artístic (drama, music, arts & crafts ...), àmbit tecnològic (social networks, robotics, ...) i àmbit esportiu (basketball, soccer, dancing, gymnastics, ...).

En aquest curs 2018-2019 es posa en marxa a 4 centres de secundària: Salvador Dalí, Estany de la Ricarda, Baldiri Guilera i Ribera Baixa.

El projecte s'adreça a alumnes de secundària dels quatre centres educatius participants (s'estableix un mínim de 10 i un màxim de 18 alumnes per taller).

Tallers a l’Institut Baldiri Guilera  primer semestre curs 2018-2019

16h - Social Networks."Enjoy Social Media!"

Taller de caràcter pràctic on les xarxes socials són les protagonistes. El contingut gira entorn als interessos de l'alumnat: el món de la comunicació, el disseny gràfic i el bon ús de les xarxes socials.

17.30h - Arts & Crafts. "Do it yourself!"

Taller de caràcter pràctic on l'alumnat desenvolupa les seves habilitats cognitives i creatives. A més, es treballa l'aplicació dels nous aprenentatges a diferents contextos amb l'objectiu de reforçar destreses lingüístiques i plàstiques noves.

Altres accions relacionades

Escola d'Estiu d'Interseccions 2019

L'Escola d'Estiu d'Interseccions és l’espai comú de relació i trobada entre les persones de les comunitats educatives i culturals que han estat implicades en els diferents projectes i espais de treball durant aquest curs 2018/19. Aquesta tercera edició ha tingut lloc el dilluns 1 de juliol, de 9 a 14.15 hores, a l'escola Jaume Balmes. 

Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès a l'Escola Sant Jaume

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per transformar...

Projecte en xarxa Spring Festival

El projecte Spring Festival sorgeix del laboratori English Lab desenvolupat durant el curs 2017-2108  amb diferents...

BUSCADOR D'ACCIONS