Projecte de Teatre a l’Escola Joan Maragall

El projecte de teatre aposta pel teatre grupal per desenvolupar una experiència artística i creativa més rica, mitjançant la qual s'educa en valors, es treballen habilitats socials i intrapersonals i es promou l’aprenentatge competencial transversal i la cooperació.

Aquest projecte nascut el curs 2016-2017 i que s'impulsa per l'Escola d'Arts en Viu del Prat de Llobregat promou que els infants esdevinguin practicants i experimentin artísticament amb el grup, i d'aquesta manera es democratitzi l'accés al llenguatge de l'art dramàtic, que habitualment no té entrada a les escoles. 

Aquest curs 2020-2021 formen part del projecte les escoles: Escola Joan MaragallEscola Honorable Josep TarradellasInstitut Escola del Prat i Escola Jaume Balmes.

Aquest curs 2020-2021 les accions del programa IntersECCions es despleguen adaptant-se a cada centre i responent a les necessitats sanitàries de cada moment. Trobareu la informació actualitzada d'aquesta i d'altres accions accedint en aquest enllaç.

Treball en xarxa

Els equips docents de les escoles participants juntament amb els professionals de l'Escola d'Arts en Viu es troben en l'entorn d’aprenentatge dels projectes de teatre, amb l'objectiu de poder reflexionar, coordinar, programar, formar-se, investigar i avaluar els diversos projectes de teatre que es despleguen. Alhora esdevé un espai des d'on vetllar perquè el coneixement generat pugui ser compartit amb el conjunt de persones participants, i que aquest reverteixi en la pròpia pràctica docent dels projectes. 

Notícies teatre 20-21

Veure totes

dimecres, 23 setembre, 2020 - 17:00

El programa Interseccions comença el seu 4t curs

Els diferents projectes s’adapten presencial i telemàticament

Altres accions relacionades

Entorn d’Aprenentatge de Camins Vius per a Cicle Mitjà: COLLAGE I ACCIÓ amb Macarena Recuerda

Els entorns d’aprenentatge són trobades entre professionals destinades a la reflexió, la formació i l’avaluació dels...

Entorn d’Aprenentatge de Camins Vius per a Cicle Infantil: JUNGLA amb Big Bouncers

Els entorns d’aprenentatge són trobades entre professionals destinades a la reflexió, la formació i l’avaluació dels...

Entorn d’Aprenentatge de Camins Vius per a Cicle Superior i 1r ESO: LA MALETA D’OZ amb La Brutal

Els entorns d’aprenentatge són trobades entre professionals destinades a la reflexió, la formació i l’avaluació dels...

BUSCADOR D'ACCIONS