Projecte d' Arts Visuals a l'Escola Ramón Llull

Neix al curs 2018-2019 el projecte d'Arts Visuals a l'Escola Ramon Llull.

De la mà de l'Escola d'Arts del Prat el projecte pretén esdevenir una experiència d'aprenentatge significatiu compartit. Les principals línies d'actuació al centre educatiu són la realització d'una formació dirigida a la comissió artística del centre, en format minilaboratori per poder realitzar una aproximació multidisciplinària visual i sota el marc del treball per projectes, i l'actuació a l'aula d'un grup de professionals de l'Escola d'Arts fent un acompanyament intensiu als mestres de cicle inicial i mitjà de l'escola.

Parteixen de les dones en el món de l’art i en l’àmbit de definicions de les coses comencen a aprendre altres temes i formes de fer pròpies de l’art contemporani.

El projecte d'Arts Visuals a l'Escola Ramon Llull té diverses àrees d'intervenció:

Treball amb el centre educatiu i els docents

Formació artística dirigida al professorat del centre (6 professionals) per dotar d'eines metodològiques per tractar el currículum escolar a les aules des d'una aproximació multidisciplinària i visual sota el marc del treball per projectes.

Es creen sessions de coordinació amb els mestres que formen la comissió visual plàstica (20 sessions de seguiment de 2 hores distribuïdes entre 2n i 3r trimestre).

A més , es fan sessions d'assessorament i/o pilotatge a l'aula a les mestres de cicle inicial a 2n trimestre i les mestres del cicle mitjà al tercer trimestre.

Compartir amb la ciutat

Volem construir una xarxa de vincles amb els quals les persones que hi  participen i estableixen aliances i línies conjunts d’actuació per a que els alumnes puguin desenvolupar al màxim les seves potencialitats.

Es pretén integrar i connectar l’escola amb la realitat del medi, participant en les manifestacions culturals i de relació en el sí de la sociedad a la qual vivim.

Es preveu realitzar la presentació de la proposta educativa a la Jornada de Portes Obertes del centre amb la participació de tota la comunitat educativa.

 

Altres accions relacionades

Projecte d'Arts Visuals a l'Escola Can Rigol

El projecte d'Arts Visuals a l'Escola d'Educació Especial Can Rigol que es desenvoluparà a durant aquest...

Projecte d'Arts Visuals a l'Escola Jaume Balmes

Aquest curs 2018-2019 en la seva segona edició del projecte d'Arts Visuals a l'Escola Jaume Balmes durà per...

Projecte Arts Visuals a l'Escola Pepa Colomer

Aquest curs 2018-2019  es desenvolupa la tercera edició del projecte d'Arts Visuals a l'Escola Pepa Colomer...

BUSCADOR D'ACCIONS