Projecte Connexions a l’Institut Salvador Dalí

Connexions 2018-2019 es la tercera edició del projecte col·laboratiu impulsat pel Cèntric Espai Cultural. El projecte estableix un marc de treball comú entre quatre centres de secundària, treballant a partir de les línies temàtiques del Cèntric.

Els quatre centres participants de Connexions comparteixen un eix temàtic comú com a punt de partida. Es tria un concepte o situació fortament vinculat al present i molt representatiu del moment en el què vivim, aquest curs 2018-19 aquest punt de partida gira al voltant de la noció de “diferència” . Aquest element inicial es posa en diàleg amb obres i plantejaments d’artistes i pensadors facilitant així que els alumnes construeixin un espai de debat i reflexió i es connectin a la realitat que l’envolta i a les seves pròpies experiències individuals i col·lectives. De manera col·laborativa l’alumnat defineix un punt de vista propi i a través de diversos llenguatges (artístic, literari, periodístic, filosòfic) li donen forma.

En finalitzar els processos de treball tots els instituts comparteixen els resultats a l’Auditori del Cèntric Espai Cultural.

Aquest curs 2018-2019 hi participen els instituts Baldiri Guilera, Salvador Dalí, Estany de la Ricarda i Ribera Baixa.

 

Altres accions relacionades

Escola d'Estiu d'Interseccions 2019

L'Escola d'Estiu d'Interseccions és l’espai comú de relació i trobada entre les persones de les comunitats educatives i culturals que han estat implicades en els diferents projectes i espais de treball durant aquest curs 2018/19. Aquesta tercera edició ha tingut lloc el dilluns 1 de juliol, de 9 a 14.15 hores, a l'escola Jaume Balmes. 

Projecte en xarxa Remena la Nau

El projecte Remena la Nau surt del Laboratori La Nau desenvolupat durant el curs anterior amb diferents agents...

Projecte Memorables a l’Institut Estany de la Ricarda

Neix al curs 2018-2019 la cinquena edició del projecte de Memorables a l'Institut Estany de la Ricarda. . ...

BUSCADOR D'ACCIONS