Eat&Parc

El Servei d’Informació Turística i de Promoció del delta del Llobregat impulsa un cicle de visites guiades per descobrir i degustar el millor del territori. Amb aquesta activitat, recorrerem el Parc Agrari acompanyats per un tècnic, descobrirem què s’hi cultiva i quins són els productes de temporada. Posteriorment, ens desplaçarem al Mercat de Pagès, on podrem comprar producte de km 0 directament als productors. Un camí que només pot acabar davant d’un plat on desgustarem el que hem tocat i on entendrem el que hem degustat.

Aquell producte que es toca, se sent. La terra i la seva naturalitat ens parlen d’emocions i sensacions. El Parc Agrari del Baix Llobregat com a expressió de proximitat i qualitat, una fèrtil zona agrícola d’interès estratègic en l’àmbit urbà. Entendre el que mengem per entendre el nostre entorn. Conèixer el procés que segueix el producte des de la terra fins al plat.

Dates
Pendent de confirmar

Preu
Visita amb dinar adult: 23 €

Visita amb dinar infantil, fins a 12 anys: 10 €

Desplaçaments
Els desplaçaments es faran en vehicle propi.

Reserves
Places limitades

Estem pendents de concretar les dates de visites de 2017.  Ompliu aquest formulari de persones interessades i us notificarem l'obertura de noves convocatòries.

Tel. 93 374 13 79 | info@portadeldelta.cat

Més informació:
Dossier de visites Eat&Parc

Activitats relacionades

Eat&Ride

Del Delta a la gastronomia local a pedalades

La Casa Gomis

Un meravellós exemple d’arquitectura racionalista a Catalunya.

Eat&Walk

Dels Espais Naturals a la gastronomia local en un pas