Esteu aquí
Tothom a taula!
Taller per aprendre com substituir aliments amb gluten (farina, pasta, pa i brioxeria), la lactosa (làctics) i altres aliments com els ous o els fruits secs. Aprendrem a fer aquests canvis en plats del dia a dia, seguiran sent deliciosos i saludables! Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats
English Junior
Tipus: Idiomes
Quan: Del 03/04/2024 al 29/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Iniciació a l'Scrap
Tipus: Manualitats
Quan: Del 03/04/2024 al 24/04/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cooking in English!
Tipus: Idiomes
Quan: Del 03/04/2024 al 29/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Cuina Casolana
Tipus: Cuina
Quan: Del 04/04/2024 al 23/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades