Esteu aquí

Tothom a taula!

Taller per aprendre com substituir aliments amb gluten (farina, pasta, pa i brioxeria), la lactosa (làctics) i altres aliments com els ous o els fruits secs. Aprendrem a fer aquests canvis en plats del dia a dia, seguiran sent deliciosos i saludables! Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

English Junior

Tipus: Idiomes
Quan: Del 03/04/2024 al 29/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Iniciació a l'Scrap

Tipus: Manualitats
Quan: Del 03/04/2024 al 24/04/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Cooking in English!

Tipus: Idiomes
Quan: Del 03/04/2024 al 29/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Cuina Casolana

Tipus: Cuina
Quan: Del 04/04/2024 al 23/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades