Esteu aquí
Sopes, gaspatxo i cremes de primavera
Arriba el bon temps i les sopes d’hivern ja ens escalfen massa. Ens comença a venir més de gust, hidratar-nos amb receptes més fresques i lleugeres. Veurem com podem combinar i triturar fruites i verdures de temporada, llegums i altres condiments per aconseguir un gaspatxo de cireres o de maduixots, de mongetes vermelles, cremes de cogombre i poma o pèsols, sopa amb mill, entre d’altres. Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats
Dolços del Marroc
Tipus: Cuina
Quan: Del 20/04/2024 al 06/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Activitat Cancel·lada
Monogràfic de circ: Ritmes i velocitats en la creació d...
Tipus: Circ
Quan: Del 24/04/2024 al 22/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Dissenys pràctics amb Canva
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 29/04/2024 al 13/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Cuinem amb forn solar
Tipus: Cuina
Quan: 05/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes