Esteu aquí
Cuina italiana d'estiu
Elaboració de receptes típiques de la geografia italiana com els antipasti, panzanella, pan carasau..i també pastes amb diferents sales, fredes i calentes.
Tallerista: Anna Bozzano, de El Peix al Plat
-
Accessible
Cursos relacionats
L’assetjament escolar i el paper de la família
Tipus: Salut i creixement personal
Quan: Del 24/04/2024 al 24/04/2024
On: Virtual a través de ZOOM
Inscripcions Obertes
Monogràfic de circ: Ritmes i velocitats en la creació d...
Tipus: Circ
Quan: Del 24/04/2024 al 22/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Dissenys pràctics amb Canva
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 29/04/2024 al 13/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Ciència per infants: Descobrim el fons marí
Tipus: Altres
Quan: 04/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Activitat Cancel·lada