Esteu aquí

Més que cuina: El dolç en l'alimentació infantil: alternatives sanes i apetitoses. L'experiència d'una mamà

A partir de l'experiència d'una mamà i d'alguns casos reals, abordarem la relació entre la disminució del consum del sucre refinat i la millora d'alguns símptomes recurrents i habituals en els nens, com un sistema immunològic deficient, desmineralització d'ossos i dents, generi mucositat o creï dependència o addicció. Repassarem alguns dels edulcorants naturals més interessants, els seus principals usos i propietats, així com altres ingredients molt versàtils a la cuina i que també poden ajudar a disminuir els símptomes. Durant la xerrada farem servir aquestes alternatives, compartint diverses receptes fàcils per a incorporar-los en el dia a dia. En definitiva, una eina més per a posar en pràctica, treure conclusions i prendre decisions més conscients del que mengem a la nostra família.

Lina Ramírez.
Mare de l'Emma, de 4 anys. Llicenciada en Antropologia i Historia i  estudis en Naturopatia.

  • Accessible

Activitats relacionades