Esteu aquí

3652 dies i 31 nits. Esperanzah, un somni d’aquells anomenats impossibles / 3652 días y 31 noches. Esperanzah, un sueño de aquellos llamados imposibles

Esperanzah

Esperanzah! és un festival de músiques del món que té la intenció de generar i difondre la cultura, a través d’un espai de reflexió, un espai per la transformació social del món i un espai amb música i activitats per a totes les edats, gèneres i condicions. Esperanzah! es construeix des de la implicació de molts col·lectius, sense els quals, Esperanzah! seria un festival més. 

Esperanzah! va néixer al 2008, quan Manu Chao va fer un concert exclusiu al Equipament Cívic Delta El Prat de Llobregat.

Els primers 7 anys d’Esperanzah!, mitjançant la cultura, s’ha volgut fomentar el desenvolupament local i la transformació del barri de Sant Cosme, i treballar per apropar el barri a la ciutat, tot enderrocant, de mica en mica, el mur simbòlic que separa Sant Cosme, de la resta del municipi del Prat de Llobregat.

Al 2014 comença un nou cicle pel Festival Esperanzah!. Continuem treballant per millorar el barri de Sant Cosme i apropar-nos al Prat i continuem treballant problemàtiques socials que necessiten solucions, però ho fem des de l’Economia social i solidària. Aquella economia que està al servei de les persones, i que es defineix en funció de la qualitat de vida i el benestar dels seus membres i de tota la societat com a sistema global. Com s’incorpora l’economia social i solidària al Festival? L’elecció dels col·laboradors financers i associatius es basen en els valors ètics del festival, en  l’objectiu social i en la lluita per que la societat sigui més justa i democràtica.  A més, es fomenta un sistema econòmic alternatiu durant 3 dies, amb una moneda fictícia, el Coop.

L'exposició vol ser un reflex dels 10 anys d'Esperanzah! al Prat, dels canvis que ha viscut el festival i de la implicació tant del barri de Sant Cosme com de la ciutadania en general. 

  • Accessible

Activitats relacionades

Mercadet Setmanal de Sant Cosme

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: Del 28/03/2024 - 9:00 h al 28/03/2024 - 14:00 h
On: Ronda del Sud

Assessorament digital al Cèntric

Tipus: Proposta
Quan: Del 03/04/2024 al 19/06/2024
On: Cèntric Espai Cultural