Les millors receptes dels Mercats del Prat

Els mercats del Prat, el Mercat Municipal i els mercats privats  Mercat de la Plaça Blanes i Mercat del Remolar, són els equipaments col·lectius de referència de venda d’alimentació i de producte fresc pels ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat. En les seves parades, professionals d’una variada oferta comercial, peix, carn, fruites i verdures i altres sectors, atenen cada dia amb amabilitat i bon ofici els seus clients. És un comerç de proximitat, de barri, molt especialitzat on poden satisfer les necessitats bàsiques d’alimentació i on també ens assessoren i orienten en les ocasions especials, celebracions, Nadal, etc. En aquesta secció trobareu bones receptes i suggeriments dels paradistes dels mercats. Que vagi de gust

La Recepta

La Carme és la titular de la parada 7 del Mercat Municipal dedicada a la venda de carn de vedella. La Carme és també una veterana del mercat. Bon producte, el bon ofici i la seva simpatia son les seves credencials. Una recepta senzilla d’arrels italianes que es prepara amb aquesta peça de carn que porta os, d’aquí li ve el seu nom. Un guisat molt gustós i econòmic que no podeu deixar de tastar!

Descarrega la recepta (pdf - 193112 bytes)

Isabel Anguera és propietària de la parada 6-8 del Mercat Municipal dedicada a la venda de menjars precuinats. La Isabel va començar en la parada 6 i al poc temps la va poder ampliar amb la 8, on té la seva cuineta. Una gran cuinera que cada dia prepara menjars casolans acabats de fer pels que no tenen temps per cuinar o tenen que menjar fora de casa per motius de feina. Uns menjars pel dia a dia, saludables i boníssims.

Descarrega la recepta (pdf - 191285 bytes)

En Josep Mas és el propietari de la parada 1-3 del Mercat Municipal dedicada a la venda carn de vedella. Una activitat que va iniciar la seva mare i que han continuat la seva germana i ell mateix. Una gran experiència i ofici al servei del seus clients des de fa més de 60 anys. En Josep ens proposa una recepta amb mitjana de vedella de Girona. Una peça de carn magra, tendra i melosa ideal per la planxa o fregir.

Descarrega la recepta (pdf - 77558 bytes)

Del mercat a la taula Josep Mas

Joaquim Vila és el titular de la parada núm. 4 del Mercat Municipal, especialitzada en carn de xai. Un veterà del Mercat, junt amb la seva dona la Ma Àngels, que regenta aquesta activitat, abans els seus pares i abans l’avi, des dels primers inicis del Mercat Municipal. En Joaquim ens proposa una recepta ben senzilla però infalible. Una recepta de la cuina de sempre. Un clàssic.

Descarrega la recepta (pdf - 84352 bytes)

Equipaments