Els tallers per a la recerca de feina són sessions de treball a on els participants poden millorar competències professionals i recursos personals per millorar l’ocupabilitat  i afrontar la recerca de feina.

El Servei Local d’Ocupació ofereix una programació anual on trobaràs tallers estables i d’altres monogràfics, dissenyada per a grups reduïts, a on es treballen eines i recursos orientats a afavorir l'accés de les persones al mercat de treball.

A qui s'adreça?

De forma general els tallers s’adrecen a totes les persones en edat de treballar que busquen feina o volen millorar la seva situació laboral. A la programació trobareu informació en el cas de tallers amb condicions específiques.

Com s'hi pot accedir?

Per accedir-hi heu d’estar donats d’alta al Servei Local d’Ocupació. Si encara no hi esteu donats d’alta, podeu demanar cita d’alta presencialment, al Servei Local d'Ocupació del Centre de Promoció Econòmica o en línia en aquest enllaç.

Podeu inscriure-us als tallers en línia en aquest  enllaç, seleccionant l’opció de formació per a l’ocupació, també presencialment, per correu electrònic slo@elprat.cat i per telèfon.

Cost dels tallers

Els tallers són gratuïts i tenen places limitades

Documents relacionats

Calendari de tallers monogràfics del segon semestre 2017 (pdf - 353757 bytes)


El Servei Local d’Ocupació ofereix tallers periòdics per als usuaris donats d’alta, per a millorar la seva ocupabilitat i recursos en la recerca activa de feina. Si trobes a faltar algun taller específic contacta slo@elprat.cat

Inscripció gratuïta (presencial, telefònica, correu electrònic) i places limitades

 

El currículum és una eina clau per accedir a una entrevista de feina, ha d’atreure l’atenció i suscitar l’ interès per coneixe’t.  Aplica eines per  avaluar el teu currículum respecte del camp professional on cerques feina, per adaptar-lo a les ofertes que t’interessen i fes al menys tres millores que el facin més atractiu

 

Dirigit a Dirigit a persones usuàries amb competència digital nivell usuari en tractament de textos.

 

Freqüència mensual i durada 1 sessió de 2 hores

Conèixer la web de XALOC (Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació) i aprendre a utilitzar les opcions en línia: cercar i consultar les ofertes de treball publicades, presentar candidatura, gestionar “les meves ofertes”.

 

Dirigit a persones usuàries amb poc coneixement d’internet

 

Freqüència setmanal. Durada 1 sessió d’hora i mitja

Adquirir els coneixements necessaris i practicar,  per fer modificacions al vostre currículum i obrir-vos un compte de correu electrònic.  Aquest taller s'imparteix en col•laboració amb el Punt Omnia del GISC Sant Cosme.

 

Dirigit a persones usuàries amb nivell molt baix de coneixements informàtics

 

Freqüència mensual i durada 5 sessions de 2 hores

El Servei Local d’Ocupació ofereix tallers monogràfics, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, que imparteixen especialistes en cada àrea: orientació laboral, canals, eines  i procés de recerca i desenvolupament professional.

Inscripció gratuïta i places limitades. INSCRIPCIÓ OBERTA AQUÍ (Formació per a l’ocupació)

Afrontar el canvi que suposa cercar i iniciar una nova feina per a dones de més de 45 anys. Des de la reflexió sobre el rol, les competències, la resiliència; i amb motivació, eines renovades i un pla personal  de cerca de feina i formació.

 

Dirigit a dones majors de 45 anys en procés de recerca de feina.

 

Imparteix, per al Servei Local d’Ocupació, Fundació CECOT Persona i Treball

Fitxa del taller (pdf - 201605 bytes)

El més important en l’entrevista és saber transmetre el teu valor, saber vendre’t. Prepara’t per aquest moment. T’ajudem a definir el teu valor per convèncer també en anglès, et facilitarem eines per preparar-te vocabulari d’entrevistes i practicarem.

Dirigit a majors de 16 anys en procés de recerca de feina. Imprescindible nivell B1o B2 o equivalent.

 

Imparteix, per al Servei Local d’Ocupació, Laura Cespedosa

Tothom coneix la importància que té realitzar una bona entrevista de treball. Amb aquest taller us donaren eines que us ajudaran a identificar el tipus d'entrevista que estan realitzant i a desenvolupar les vostres habilitats per afrontar amb seguretat un moment clau dins dels procés de selecció.

 

Dirigit a majors de 16 anys en procés de recerca de feina

 

Imparteix, per al Servei Local d’Ocupació, Living a job consultors SL

Intel·ligència emocional aplicada a la recerca de feina. Vols aconseguir gestionar les teves emocions per poder dur a terme el teu projecte professional de manera òptima? Et donem les eines. Coneixerem i aplicarem tècniques que facilitin la presa de decisions en el procés de canvi i l’asertivitat.

 

Dirigit a majors de 16 anys en procés de recerca de feina

 

Imparteix, per al Servei Local d’Ocupació, Carlos Bella

Els participants coneixeran de primera mà com els entrevistadors poden posar en marxa mecanismes de defensa que interrompen la comunicació amb el seu entrevistat. Aprendran a millorar la seva capacitat de comunicació.

Com detectar i superar els mecanismes de defensa, practicant les entrevistes de selecció,  són la clau per ser contractats.

 

Dirigit a majors de 16 anys en procés de recerca de feina.

 

Imparteix, per al Servei Local d’Ocupació, Ferran TUCOACH

Descarrega PDF (pdf - 215884 bytes)

Aprendre a utilitzar les xarxes socials i eines de compartició i col·laboració, per la recerca de feina o de cara a un negoci: Facebook, Twitter, Linkedin, altres com Xing, Pinterest, Instagram. Què son les xarxes socials. Factors importants de la privacitat. Quines són les xarxes socials més utilitzades. Una visió global i pràctica per a la recerca de feina.

 

Dirigit a majors de 16 anys en procés de recerca de feina.

 

Imparteix, per al Servei Local d’Ocupació, Soluciones y Aplicaciones Tecnológicas Integrales, S.L.

Descarrega PDF (pdf - 184004 bytes)

La cerca de feina des d’una actitud exploradora que promogui entre els participants gestionar la incertesa des de la curiositat i l’acció, enlloc de l’angoixa i/o bloqueig. Que cada persona en recerca de feina es senti protagonista del seu camí. Analitzem els recursos propis i de valor afegit que podem aportar per al nostre pla d’acció i realitzarem activitats per millorar l’autoconfiança i la gestió emocional.

 

Dirigit a majors de 16 anys en procés de recerca de feina

 

Imparteix, per al Servei Local d’Ocupació, El Despertador.

Descarrega PDF (pdf - 257721 bytes)

Per saber-ne més

Xarxa de serveis locals d'ocupació de la Diputació de Barcelona

En aquesta web trobareu el llistat de municipis que pertanyen a la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació, podreu consultar les ofertes de treball que gestionen i presentar la vostra candidatura on-line.

Jove.Cat

Oficina d'atenció als joves de la Generalitat.

Garantia juvenil

Informació sobre el programa de garantia juvenil.

Segells de qualitat


Certificació ISO 9001

Temes relacionats

Servei Local d'Ocupació

Servei públic de suport a persones que busquen feina i empreses que busquen personal.

Orientació laboral

Servei d’acompanyament i assessorament per a persones que busquen feina.

Persones que busquen feina

Servei per inscriure’s a ofertes de treball segons el perfil professional.

Club de feina

Espai físic on podeu buscar feina de manera activa i autònoma.

Espai de recerca de feina

Servei que promou una recerca organitzada i sistemàtica de feina.

Acrediteu la vostra experiència laboral

Servei per acreditar competències adquirides a la feina o en l’educació no formal.

Espai de recerca de feina per a joves

Aquest servei ofereix un acompanyament ideal a l’hora de buscar feina.