Ajuntament del Prat de Llobregat - Notícies http://www.elprat.cat Notícies de l'Ajuntament del Prat de Llobregat Ajuntament del Prat de Llobregat Escut de l'Ajuntament del Prat de Llobregat /sites/all/themes/elprat/images/ajuntament_el_prat.svg http://www.elprat.cat Escut de l'Ajuntament del Prat de Llobregat Mon, 08 Jun 2015 07:26:52 GMT <![CDATA[Dimarts, visites comentades a l'Arxiu Municipal del Prat]]> El dimarts 9 de juny se celebra el Dia Internacional dels Arxius, coincidint amb la data de creació del Consell Internacional d'Arxius (ICA/CIA) el 1948. Molts organitzaran nombroses activitats culturals (exposicions, conferències, jornades de portes obertes, etc.) per tal de donar-se a conèixer i promoure's.

Dimarts, l'Arxiu municipal del Prat ens dóna l'oportunitat de conèixer-lo més enllà de les pròpies oficines, amb una visita guiada a les seves instal·lacions. Al primer pis es podran visitar les oficines i la sala de consulta. Coneixerem com es pot utilitzar aquest servei i es podrà veure una mostra de documents i imatges que es poden trobar a l'arxiu.

Al segon pis es visitarà el dipòsit on es conserva la documentació històrica, la més antiga que custodia l'arxiu. El document més antic és un edicte de 1643, però n'hi ha d'altres molt interessants com ara els llibres d'actes, padrons d'habitants o llibres de comptabilitat, entre altres.

Es faran visites guiades a les 11, 12.30 i 17.30 h. No cal inscripció prèvia.


Veure més]]>