Ajuntament del Prat de Llobregat - Notícies http://www.elprat.cat Notícies de l'Ajuntament del Prat de Llobregat Ajuntament del Prat de Llobregat Escut de l'Ajuntament del Prat de Llobregat /sites/all/themes/elprat/images/ajuntament_el_prat.svg http://www.elprat.cat Escut de l'Ajuntament del Prat de Llobregat Mon, 28 Dec 2015 08:50:11 GMT <![CDATA[Les Sales d’Estudi amplien horaris pels exàmens]]> Les Sales d’Estudi, que durant l’any 2015 hauran acollit més d’11.000 usos, tornen a oferir els horaris especials de l’època d’exàmens. Diferents espais de la Biblioteca Antonio Martín, així com les diverses sales d’estudi individual i grupal del Cèntric, s’adapten a les necessitats de silenci o treball col·lectiu.

L’horari especial d’exàmens tindrà lloc entre el 27 de desembre i el 31 de gener: de dilluns a divendres de 21 a 02 h, dissabtes de 19 a 02 h i diumenges de 10 a 14 h i de 16 a 24 h.

Aquest servei, sempre obert als suggeriments de la comunitat educativa, ofereix algunes novetats.

Ampliació al febrer
El servei s’amplia durant les setmanes prèvies als exàmens trimestrals dels instituts. Així, entre el 15 i el 29 de febrer obrirà de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 h.

Nou servei de suport a l’estudi
A partir del mes de febrer s’inicia un nou servei de suport a l’estudi, tots els dimarts i dijous de 16.30 a 20.30 h.


Veure més]]>
Tue, 27 Aug 2013 06:44:33 GMT <![CDATA[Les Sales d'Estudi comencen l'horari intensiu pels exàmens de setembre]]> Des del dilluns 26 d'agost i fins al 6 de setembre, les Sales d'Estudi, ubicades al Cèntric Espai Cultural, allarguen el seu horari per tal d'adaptar-se a les necessitats dels i les estudiants que preparen els exàmens de setembre.

El nou horari és el següent: de dilluns a divendres de 21 a 2 h, els dissabtes de 19 a 2 h, i els diumenges de 10 a 14 i de 16 a 24 h

Tots els espais del Cèntric estaran disponibles per acollir la gran quantitat d'usuaris que any rere any fan servir les Sales d'Estudi en aquestes dates. Els dinamitzadors i dinamitzadores d'aquestes sales miren d'habilitar espais diferents en funció de les necessitats de cada col·lectiu: espais de treball en grup, espais de silenci.

Els serveis amb què compten les sales són: wifi lliure, fotocopiadora, impressora, préstec de portàtils, i màquina de refrescos i de cafè.

Les Sales d'estudi són un servei del Departament de Cultura i Joventut de l'Ajuntament del Prat. Per a més informació podeu escriure a salesdestudi@elprat.cat o anar al facebook de les Sales d'Estudi.


Veure més]]>
Wed, 24 Aug 2011 11:55:49 GMT <![CDATA[Les sales d'estudi del Cèntric Espai Cultural amplien els seus horaris]]> Amb motiu dels exàmens de setembre i durant tres setmanes, del 22 d’agost al 8 de setembre, les sales d’estudi amplien els seus horaris. Estaran obertes de dilluns a divendres de 21h a 2h, dissabtes de 19h a 2h i diumenges de 10 a 14h i de 16 a 24h.

D’altra banda la biblioteca Antonio Martín Sánchez obre ja amb el seu horari habitual que és el següent: dilluns de 15,30 a 21h., de dimarts a divendres de 10 a 21h. i dissabtes de 10 a 19h.

Podeu trobar més informació en el següent vídeo del Prat.tv
 


Veure més]]>
Fri, 20 May 2011 10:16:44 GMT <![CDATA[La biblioteca obrirà els caps de setmana com a sala d'estudi]]> A partir d'aquest cap de setmana i fins al final dels exàmens, la biblioteca Antonio Martín es convertirà en sala d'estudi fora del seu horari.

Així, els dissabtes, a les 19 h, tancarà els serveis bibliotecaris però restarà oberta fins a les 2 de la matinada per a tots i totes les estudiants acreditades que la vulguin fer servir. Igualment, els diumenges obrirà de 10 a 14 h i de 16 a mitjanit.

Les sales d'estudi són obertes al Cèntric Espai Cultural durant tot l'any i disposen de 64 places. En períodes d'exàmens es compta també amb la sala d'actes de la Biblioteca, per arribar a més de 100 punts d'estudi. Amb aquesta ampliació, els caps de setmana els i les estudiants disposen de 400 llocs per estudiar amb nombrosos endolls per connectar els seus portàtils, màquina de fotocòpies i altres serveis.


Veure més]]>
Thu, 29 Apr 2010 07:00:35 GMT <![CDATA[Les Sales d'Estudi tornen amb més dies i horaris més amplis]]> S'acosten els examens i tornen les Sales d'Estudi. Com a novetat d'aquesta edició s'amplia el servei amb un horari més ampli (fins a les 2 de la matinada, de dilluns a divendres) i més dies, per tal de respondre a les noves necessitats que tenen els i les estudiants.

Les dates i lloc de les Sales d'Estudi durant el període d'exàmens del maig-juliol 2010 és el següent:

Centre de Promoció Econòmica (c. de les Moreres, 48):
Del dilluns 3 de maig al divendres 9 de juliol
De dilluns a divendres de 21 a 2 h
De dissabte a diumenge de 10 a 14 hs i de 16 a 24 h

Festius oberts:
El 24 de maig (Segona Pasqua) de 10 a 14h i de 16 a 24h
El dia 24 de juny (Sant Joan) de 16 a 24h
Tancat: El dia 23 de juny


Veure més]]>
Wed, 17 Feb 2010 07:48:16 GMT <![CDATA[250 estudiants ja han fet servir les Sales d'Estudi aquest any]]> En la primera edició de l'any 2010, que s'ha fet al Centre de Promoció Econòmica, les Sales d'Estudi han tingut 250 usuaris i usuàries, que han realitzat més de 1.400 usos del servei.

L'Ajuntament del Prat ha facilitat als estudiants un espai on poder treballar de manera individual i grupal, així com accés informàtic. Aquest servei ha estat operatiu des del dia 7 de gener fins el 4 de febrer d'enguany.

Les Sales d'Estudi tenen com a finalitat reforçar la xarxa de punts d'estudi de la ciutat en èpoques en que els estudiants tenen més necessitat, és per això que tenen lloc fora de l'horari lectiu i en període d'exàmens.

Amb la tornada dels exàmens, les Sales d'Estudi tornaran a obrir les seves portes amb una nova edició al Centre de Promoció Econòmica.


Veure més]]>
Thu, 05 Feb 2009 07:26:46 GMT <![CDATA[Granota, Blaveta i Cèntric, nous noms d'equipaments ciutadans]]> El Ple de febrer de l'Ajuntament va aprovar ahir les denominacions oficials de les dues noves escoles bressol municipals de la ciutat. Així, la del carrer de Sarajevo es dirà La Granota, i la de l'avinguda del Remolar es dirà La Blaveta (en referència a una espècie de papallona).

També es va "batejar" el centre cultural de la pl. de Catalunya, que es dirà Cèntric. Així mateix, la biblioteca que acollirà s'anomenarà Biblioteca Antonio Martín Sánchez, en honor a l'anterior alcalde del Prat.


Veure més]]>