Més que cuina

mes_que_cuina

Propostes en les quals la gastronomia es relaciona amb qualsevol altra disciplina, ja sigui artística o no, i on aquesta té un pes específic dins l'activitat.

El cicle "Més que cuina" és una proposta bimensual del projecte de gastronomia, el qual pretén unificar la gastronomia amb qualsevol altra disciplina amb que pugui tenir relació. La gastronomia assoleix un significat essencial en la construcció de cultures, però el seu abast pot influir en qualsevol altre àmbit quotidià: consum, medi ambient, art, cinema, salut, perspectiva de gènere, ciència…

Propera activitat

Aquest mes de maig el Més que cuina vol fer un petit homenatge als talleristes i usuaris de l’activitat gastronòmica que desenvolupem al centre cívic, a través de l’exposició que hem organitzat conjuntament amb un grup de fotògrafs del CC Jardins de la Pau. En aquesta exposició, veurem a través de les fotografies, el reflex de les persones que integren aquestes activitats, els moments i com no, el menjar. Gastronomia i fotografia unides en l’exposició “Què es cou aquí dins?”, inauguració el dijous 11 de maig a les 19 hores, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. 

Gastro-Foto: Què es cou aquí dins?

dijous 11 de maig, a les 19 hores.
 

Aquesta exposició neix del treball conjunt entre dos equipaments culturals del Prat de Llobregat: el Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa i el Centre Cívic Jardins de la Pau. Cada centre cívic ha volgut donar a conèixer un dels seus projectes coordinant-se per donar fruit a aquesta "Gastro-foto". Per part del CC Ribera Baixa es mostra el seu projecte de gastronomia, i per part del CC Jardins de la Pau, el projecte de fotografia.
 

Durant un mes, es podrà visitar aquesta exposició la qual mostrarà un altre punt de vista de l'activitat que es desenvolupa als centres, el dia a dia dels tallers de cuina, dels professors i dels seus alumnes, de les receptes que s'elaboren i dels moments que sorgeixen, tot captat pels objectius i les diferents mirades dels fotògrafs: Xavier Aroca, Fernando Mella, Juampe Cáceres i Juanma López.

Activitats anteriors