KIT (Klub Infantil Tecnològic)

KIT

Cicle d'activitats que proporciona als infants la possibilitat d'experimentar amb innovadors recursos tecnològics. A través d'entretingudes activitats, dóna a conèixer les infinites possibilitats creatives que ofereix la tecnologia.

Edats: nens i nenes de 9 a 12 anys
Cada tercer de dijous de mes, en horari de 17.30 a 19.30h.
Activitats gratuïtes amb inscripció prèvia. Places limitades.

El Centre Cívic posarà a disposició dels assitents a l'activitat el material oportú per realitzar-la i s'haurà de retornar un cop finalitzada.

Properes activitats

Joc d'operacions amb MakeyMakey

Dijous 19 d'abril

Makey Makey és un dispositiu amb un circuit electrònic incorporat que connectat a l'ordinador permet convertir qualsevol objecte de la vida quotidiana en un comandament de videojoc o en un teclat. En aquesta activitat crearem un joc d'operacions i hi jugarem amb MakeyMakey.

El joc d'operacions és aquell que consisteix en una mena de caixa de cartró on hi ha el nostre pacient estirat. A través d'alguns forats extreurem els seus ossos i òrgans com si fóssim cirurgians, amb unes pinces metàl·liques. Construirem el joc i el programarem amb Scratch. Haurem d'anar amb cura i habilitat al retirar les peces perquè si topem amb les parts metàl·liques, farem que s'encengui un led de color, s'emeti un so i aparegui un missatge en pantalla que ens faci perdre la partida.
 

Inscriu-te aquí, a partir del dia 1 d'abril