Grup Patch

patch

El Grup Pacth està conformat per dones de diverses edats i procedències amb el nexe de practicar el patchwork o labor de retalls i viure a la ciutat del Prat. El col·lectiu està liderat pel grup de Puntaires del Prat al qual s'han sumat altres persones. Amb el centre cívic Sant Jordi- Ribera Baixa com a centre d'operacions, s'ha configurat un grup capaç de generar un treball col·laboratiu i creatiu a parts iguals. 

Accions

patch

Actualment el Grup Patch treballa en la seva futura acció: decorar la Biblioteca del Cèntric per Nadal. Un mural enorme amb motius nadalencs, boles, estrelles i mil i un detalls decoraran el vestíbul de la Biblioteca aquest Nadal.

Si voleu saber-ne més, cliqueu l'enllaç: "El Grup Patch decora la biblioteca"

patch_vila

Posem guapa la plaça de la Vila és la primera acció del Grup Patch i neix amb la intenció de fer visible un treball que moltes vegades queda amagat a les llars.

Coincidint amb la Jornada de la Dona i la Festa Major del Prat, el Grup Patch traspassa l'esfera privada reinventant la plaça de la Vila, tot projectant en aquest espai un treball col·laboratiu i creatiu a parts iguals.

El resultat de la dura jornada de feina del dia de l'acció, que va començar a les 5 del matí, va ser un regal pel gaudi de tots els pratencs i pratenques, fruit de l'experiència, l'esforç i la passió de les seves autores després de mesos de treball al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, el seu nucli d'operacions.