Club de gastronomia amb...

club_gastro

Xefs de la gastronomia local del Prat i de la resta del Baix Llobregat visiten la cuina del Ribera per presentar els seus millors plats i receptes.

El Club de Gastronomia és una de les activitats que es desenvolupen dins el projecte de gastronomia. De periodicitat bimensual, diferents restauradors i xefs del Prat en particular i del Baix Llobregat en general, visiten la cuina del Ribera des del 2010 per ofernir la seva visió i dedicació pel món de la gastronomia, posant especial émfasi en l'ús de productes locals i del Parc Agrari.

Aquest Club és una classe magistral, una mostra on els professionals de la gastronomia exhibeixen els seus mètodes i coneixements culinaris.

El proper Club...

Club de Gastronomia... especial Sant Jordi!​

Dijous 20 d'abril

Per Sant Jordi: un llibre i una rosa...dolça!

Per a celebrar-ho, al Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa organitzem un Club de Gastronomia molt especial: la pastissera Tatiana Abbud ens ensenyarà com fer una mousse d'aigua de roses en forma de rosa i que desprès podreu degustar. Sorprèn a qui més t'estimis amb aquesta recepta el 23 d'abril!

Inscripció: 4 € (inscripcions a partir de l'1 d'abril)

Inscripcions a: online.elprat.cat

La trajectòria del Club

club_gastro_fotos2

Des de 2010 han passat per les nostres cuines, entre d’altres: Yury Rodríguez del Regust, Virgilio Contero del Dolmar, Carmelo Hurtado del AMGO, l’Associació Cooking Group...i molts més!