Club de gastronomia amb...

club_gastro

Xefs de la gastronomia local del Prat i de la resta del Baix Llobregat visiten la cuina del Ribera per presentar els seus millors plats i receptes.

El Club de Gastronomia és una de les activitats que es desenvolupen dins el projecte de gastronomia. De periodicitat bimensual, diferents restauradors i xefs del Prat en particular i del Baix Llobregat en general, visiten la cuina del Ribera des del 2010 per ofernir la seva visió i dedicació pel món de la gastronomia, posant especial émfasi en l'ús de productes locals i del Parc Agrari.

Aquest Club és una classe magistral, una mostra on els professionals de la gastronomia exhibeixen els seus mètodes i coneixements culinaris.

El proper Club...

Club de gastronomia amb...Eugeni Muñoz,
de la pastisseria Muñoz (Sant Vicenç dels Horts)

Dimecres 20 de desembre, de 18 a 20h.
 

Un habitual en les nostres cuines, el mestre pastisser Eugeni Muñoz, ens visitarà per a mostrar-nos com s'elaboren uns dels dolços més típics del Nadal: el tortell de reis.

Inscripció: 4 € (inscripcions a partir de l'1 de desembre)

Inscripcions a: online.elprat.cat

La trajectòria del Club

club_gastro_fotos2

Des de 2010 han passat per les nostres cuines, entre d’altres: Yury Rodríguez del Regust, Virgilio Contero del Dolmar, Carmelo Hurtado del AMGO, l’Associació Cooking Group...i molts més!