Club de gastronomia amb...

club_gastro

Xefs de la gastronomia local del Prat i de la resta del Baix Llobregat visiten la cuina del Ribera per presentar els seus millors plats i receptes.

El Club de Gastronomia és una de les activitats que es desenvolupen dins el projecte de gastronomia. De periodicitat bimensual, diferents restauradors i xefs del Prat en particular i del Baix Llobregat en general, visiten la cuina del Ribera des del 2010 per ofernir la seva visió i dedicació pel món de la gastronomia, posant especial émfasi en l'ús de productes locals i del Parc Agrari.

Aquest Club és una classe magistral, una mostra on els professionals de la gastronomia exhibeixen els seus mètodes i coneixements culinaris.

El proper Club...

Club de Gastronomia amb... 
Xavier Elias ("La Montserratina")

Dilluns 19 de juny, a les 19h
 

El reconegut pastisser, Xavier Elias de la pastisseria "La Montserratina", visitarà la cuina del Centre Cívic per a elaborar diferents tipus de coques de Sant Joan: coca de full, de cabell d’àngel  o llardons. També ens ensenyarà com elaborar la massa per a la coca de brioix. Vols fer la teva pròpia coca de Sant Joan? No t'ho perdis!

Inscripció: 4 € (inscripcions a partir de l'1 de juny)

Inscripcions a: online.elprat.cat

La trajectòria del Club

club_gastro_fotos2

Des de 2010 han passat per les nostres cuines, entre d’altres: Yury Rodríguez del Regust, Virgilio Contero del Dolmar, Carmelo Hurtado del AMGO, l’Associació Cooking Group...i molts més!