Benvinguts! Aquí us presentem tot allò que hem treballat al Centre Cívic vinculat amb els videojocs.  Apostem per una cultura digital vinculada a l'aprenentatge, i és per això que darrerament hem treballat aquest àmbit amb activitats diverses: la Linkafesta, petits tallers infantils, la creació de videojocs, etc.

Videojocs

Els nens i nenes del casal d'estiu dels "Bitxos" van crear videojocs de plataformes i aquí us en presentem una selecció. Us els podreu passar tots? ;)

Us agraden els videojocs? Voleu saber com en podeu crear? Tant si sou grans com petits, teniu al vostre abast eines lliures que us permeten crear-ne. A més, el procés de creació d'un videojoc té un clar component formatiu que es pot aplicar en molts àmbits! Contacteu amb nosaltres o bé veniu a la sala d'ordinadors del centre els dimarts de 17 a 20 h.

Per fer-vos una idea, us convidem també a visitar els videojocs que vam crear al Centre Cívic Jardins de la Pau pels projectes de Petits Contes i de la Linkafesta.

Entorns 3D

Els nens i nenes del casal van crear uns entorns en tres dimensions. L'objectiu era treballar invents i mitjans tecnològics en forma d'exposició virtual. I el millor de tot: podeu endinsar-vos-hi amb unes ulleres de realitat virtual!

Com puc veure-ho amb un visor de realitat virtual?

  • Necessiteu dues coses: un telèfon mòbil i un visor de realitat virtual de plàstic o cartró.
  • Obriu un dels enllaços de sota amb el mòbil i activeu la visió per a realitat virtual.
  • Poseu-lo dins el visor i gaudiu de la visita!

Si no sabeu com trobar un visor de realitat virtual, nosaltres us ajudem! Contacteu-nos al correu: digital@ccjardinspau.org

 

Autor: Enric

https://cospac.es/yDSm

Autor: Guillem

https://cospac.es/duPG

Autor: Roger

https://cospac.es/wfKS

Autor: Samuel

https://cospac.es/8JFG

Autores: Ona i Elma

https://cospac.es/O8fW

Autor: Dani G.

https://cospac.es/rV7X

Autor: Dani P.

https://cospac.es/mtgV

Autor: Guillermo

https://cospac.es/FDG8