Programació estable arts escèniques i música

 

Teatre, música, dansa, circ, cabaret... un ampli ventall de propostes conformen la temporada d’arts escèniques al Prat de Llobregat. Tothom hi té cabuda, des de la gent més menuda a la gent més sàvia.

La programació de la ciutat s'articula a partir de les sales dels diferents equipaments culturals, i l’organitzen els mateixos equips o les entitats de la ciutat i es defineixen pel públic al qual s'adrecen.

Ja podeu consultar tota la programació d'espectacles per a adults i les propostes familiars d'octubre a desembre

La  temporada ve farcida de cares conegudes i propostes potents. Teatre, música i dansa per a tots els gustos i colors. Consulteu  la programació i afanyeu-vos, no us quedeu sense entrada!

Venda d’abonaments

Pels qui estigueu interessats a adquirir l’abonament per als espectacles del Teatre Modern i el Cèntric, anoteu al calendari la cita: el dimarts 23 i dimecres 24 de gener  s’obre la venda d'abonaments, de 17 a 20 h al Teatre Modern

Modalitats d’abonaments

  • MAXI: 80 €. Podràs accedir a les propostes de teatre, dansa i música del Teatre Modern i del Cèntric (el cicle Dijous Teatre no està inclòs)
  • 3 A LA CARTA: 30 % de descompte sobre el preu de l'entrada (a partir de 3 propostes del Teatre Modern i del Cèntric)

Venda d’entrades

  • A partir del divendres 25 de gener onlineticketea.com
  • A la recepció del Cèntric , anticipada i sense despeses de gestió, en l'horari d'obertura de l'equipament
  • Al Teatre Modern i al Cèntric, presencial dues hores abans de cada espectacle

Descomptes

  • 25 % de descompte: en compra anticipada a la recepció del Cèntric i a taquilla el mateix dia de l’espectacle per a persones jubilades, aturades, persones amb diversitat funcional, persones amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals i menors de 26 anys. Cal acreditar-ho en el moment de la compra i en l’accés a l’espectacle.
  • Vine amb amics!: 40% de descompte per a 5 persones o més, en compra anticipada a la recepció del Cèntric

 

Teatre Modern

D'una banda, hi trobem la programació de teatre i dansa, de format mitjà-gran, adreçada a un públic adult, i de l'altra la programació familiar dinamitzada pel Grup Xarxa Prat.

Més informació

Cèntric Espai Cultural

Hi té cabuda la programació de música clàssica, adreçada a tot tipus de públic.

Més informació

Jardins de la Pau

Hi trobareu bona part de les propostes escèniques de més proximitat, adreçades a un públic familiar, des del taller més experimental i l'espectacle més proper fins a les propostes de dansa més participatives, com poden ser la Festa de la dansa.

Més informació

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Al Ribera el circ té un nom propi. Més enllà de les propostes més formatives, el Centre és un referent en els espectacles de circ, en tots els seus formats.

Més informació 

La Capsa

Hi trobareu la música més viva i actual. Música moderna, popular, jazz... formats diversos i actuals.

Més informació