Programació estable arts escèniques i música

 

Teatre, música, dansa, circ, cabaret... un ampli ventall de propostes conformen la temporada d’arts escèniques al Prat de Llobregat. Tothom hi té cabuda, des de la gent més menuda a la gent més sàvia.

La programació de la ciutat s'articula a partir de les sales dels diferents equipaments culturals, i l’organitzen els mateixos equips o les entitats de la ciutat i es defineixen pel públic al qual s'adrecen.

Venda d’abonaments

Divendres 31 de març, a la presentació de la temporada, gaudireu de descomptes especials: un 5% en la compra dels teus abonaments. 

Dissabte 1 d'abril, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, al Teatre Modern

Modalitats d’abonaments

  • MAXI: 57 €. Podràs accedir a les propostes de teatre, dansa i música del Teatre Modern i del Cèntric (el cicle Dijous Teatre no està inclòs)
  • A LA CARTA: 30 % de descompte sobre el preu de l'entrada (a partir de 3 propostes del Teatre Modern i del Cèntric)
  • DIJOUS TEATRE: 20 €. Entrades per a les tres propostes dels dijous

Venda d’entrades

  • A partir del dilluns 3 d'abril onlineticketea.com
  • Recepció del Cèntric: sense despeses de gestió, en l'horari d'obertura de l'equipament
  • Teatre Modern: dues hores abans de cada espectacle

Descomptes

  • 25 % de descompte: si tens menys de 18 anys o tens el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals, o si ets estudiant, jubilat o aturat, amb les acreditacions que ho demostrin
  • Vine amb amics!: si sou una colla de 5 persones o més, us fem un descompte del 40% en l'entrada anticipada (reserves de grups a teatremodern@elprat.cat

Teatre Modern

D'una banda, hi trobem la programació de teatre i dansa, de format mitjà-gran, adreçada a un públic adult, i de l'altra la programació familiar dinamitzada pel Grup Xarxa Prat.

Més informació

Cèntric Espai Cultural

Hi té cabuda la programació de música clàssica, adreçada a tot tipus de públic.

Més informació

Jardins de la Pau

Hi trobareu bona part de les propostes escèniques de més proximitat, adreçades a un públic familiar, des del taller més experimental i l'espectacle més proper fins a les propostes de dansa més participatives, com poden ser la Festa de la dansa.

Més informació

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Al Ribera el circ té un nom propi. Més enllà de les propostes més formatives, el Centre és un referent en els espectacles de circ, en tots els seus formats.

Més informació 

La Capsa

Hi trobareu la música més viva i actual. Música moderna, popular, jazz... formats diversos i actuals.

Més informació