Esteu aquí

Victòria de l’AE Prat al primer partit de lliga

Els potablava van guanyar a domicili al Vilassar per 1 a 2

dilluns, 21 agost, 2017 - 11:00

L'Associació Esportiva Prat ha començat amb bon peu el campionat de Tercera Divisió. EL conjunt pratenc ha derrotat al Vilassar de Mar a domicili per 1 a 2 en la primera jornada de lliga.

Un partit dominat des de l'inici pels potablava amb ocasions des dels primers minuts. No ha estat fins a la mitja hora de joc que el marcador s'ha mogut, una falta directe que ha transformat en gol el migcampista alberto Padilla. Amb el 0 a 1 el Prat ha marxat al descans, a la represa l'equip ha anat de més a menys, ha continuat amb el domini, però l'ha perdent a mida que passaven els minuts. El davanter Àlex Poves ha donat tranquil·litat a l'equip amb el segon gol, de penal, al minut 56. Un penal comès sobre el mateix Poves i que ha significat l'expulsió del jugador del Vilassar Prieto.

El Prat ha patit en el tram final del partit, tot i l'avantatge en el marcador, i al 63 els locals han reduït diferències amb l'1 a 2 després d'un penal, ara a l'àrea contrària, comès per Aitor Lario. El Vilassar ha dominat els minuts finals, però sense moure més el marcador. L'AE Prat suma els primers tres punts de la temporada i se situa segon a la taula per darrera del Terrassa, primer líder d'aquesta Tercera Divisió.

El conjunt pratenc disputarà el seu primer partit de lliga a casa el proper diumenge dia 27 d’agost a les 19.30 hores contra el Cerdanyola.