Esteu aquí

S'instal·la un nou equipament d'entrenament de carrer al parc Nou

Permet realitzar exercicis d'entrenament físic a l'aire lliure

dimarts, 15 maig, 2018 - 08:15

El Prat ja disposa d'una nova instal·lació d'entrenament de carrer, o street workout, concretament al parc Nou. Aquest equipament, dissenyat per fer activitat física a l'aire lliure, ocupa 204 metres quadrats i disposa de barres de dominades a diferents alçades, barres paral·leles, bancs per a abdominals i altres  aparells sobre una superfície amb paviment amortidor i adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. 

Per a majors de 14 anys

Aquesta instal·lació, adreçada a persones majors de 14 anys i de més d'1,40 metres d’alçada, afavoreix la pràctica d’activitat física a l’espai públic i està especialment indicada per als joves, que trobaran aquí un punt de reunió per compartir entrenaments físics saludables.

L’execució d’aquesta obra, molt esperada per un ampli col·lectiu de joves de la ciutat practicants d’aquesta activitat, ha estat realitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, gestora de les instal·lacions del parc Nou, per iniciativa de l’Ajuntament.

Altres millores al voltant

Paral·lelament a la construcció d'aquest nou equipament s’ha instal·lat al seu voltant una font, nou mobiliari urbà i un aparcament de bicicletes. També s’ha completat la il·luminació del circuit interior de cursa a peu amb llums de baix consum, afavorint les condicions per als corredors que fins ara trobaven algunes zones massa fosques.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 9 agost, 2018 - 10:30

Jugar a l’oca per aprendre a gaudir de la platja amb seguretat

Aquesta activitat pretén que els nens i nenes d’entre 6 i 10 anys aprenguin a...

dijous, 2 agost, 2018 - 13:15

Activada la fase d'alerta del Pla per Onada de Calor de la Generalitat de Catalunya

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta...

dimecres, 1 agost, 2018 - 13:15

La Generalitat emet un avís de risc per onada de calor

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha emès un avís de risc per onada de calor. Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, s'esperen...