Esteu aquí

S'instal·la un nou equipament d'entrenament de carrer al parc Nou

Permet realitzar exercicis d'entrenament físic a l'aire lliure

dimarts, 15 maig, 2018 - 08:15

El Prat ja disposa d'una nova instal·lació d'entrenament de carrer, o street workout, concretament al parc Nou. Aquest equipament, dissenyat per fer activitat física a l'aire lliure, ocupa 204 metres quadrats i disposa de barres de dominades a diferents alçades, barres paral·leles, bancs per a abdominals i altres  aparells sobre una superfície amb paviment amortidor i adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. 

Per a majors de 14 anys

Aquesta instal·lació, adreçada a persones majors de 14 anys i de més d'1,40 metres d’alçada, afavoreix la pràctica d’activitat física a l’espai públic i està especialment indicada per als joves, que trobaran aquí un punt de reunió per compartir entrenaments físics saludables.

L’execució d’aquesta obra, molt esperada per un ampli col·lectiu de joves de la ciutat practicants d’aquesta activitat, ha estat realitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, gestora de les instal·lacions del parc Nou, per iniciativa de l’Ajuntament.

Altres millores al voltant

Paral·lelament a la construcció d'aquest nou equipament s’ha instal·lat al seu voltant una font, nou mobiliari urbà i un aparcament de bicicletes. També s’ha completat la il·luminació del circuit interior de cursa a peu amb llums de baix consum, afavorint les condicions per als corredors que fins ara trobaven algunes zones massa fosques.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 22 octubre, 2018 - 08:15

L'AE Prat guanya el Terrassa i continua una jornada més amb la porteria a zero

El CB Prat guanya el Corunya

divendres, 19 octubre, 2018 - 07:00

Més de 15.000 persones van rebre formació en hàbits saludables i consum el curs passat

L'Educació per a la salut, eix vertebrador de les polítiques municipals de...

dijous, 18 octubre, 2018 - 11:15

Joves al Medi Obert: una destacada experiència pratenca de treball comunitari

Aquest projecte municipal arriba actualment a prop de 1.500 joves, dels quals...