Esteu aquí

Oberta la convocatòria per participar en l'Aparador de Festa Major 2018

Podeu fer-nos arribar les vostres propostes abans del 23 de juliol

divendres, 6 juliol, 2018 - 17:15

Aquest any se celebra la sisena edició de l’Aparador: el mercat de creació, art i artesania de la Festa Major del Prat. Un cop més, volem rebre als artesans/es i creadors/es de la nostra ciutat en aquest espai, que tindrà lloc el 30 de setembre, d’11 h a 20.30 h, a la Plaça Pau Casals.

L’Aparador és un mercat de grans i petits objectes artístics fets a mà o amb processos de producció de baix cost, assequibles a totes les butxaques. Aquest mercat vol apropar a la ciutadania la producció artística independent i de fora dels circuits comercials. En aquesta edició, el Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa serà l’encarregat de l’organització de l’Aparador, conjuntament amb /Unzip Torre Muntadas. El Ribera Baixa és el centre cívic referent en la cultura DIY, la creació i l’artesania de la nostra ciutat, i per tant, pren el relleu d’aquest esdeveniment amb molt afecte i il·lusió.

Pels creadors/es i artesans/es que vulguin portar el seu art la Festa Major del Prat, han de fer arribar la seva proposta abans del 23 de juliol. Trobareu tota la informació per inscriure-us a l'Aparador a la web del Centre Cívic Ribera Baixa. Del 27 al 30 de juliol es notificaran les persones​ creadores seleccionades​ per participar en l'Aparador 2018.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 setembre, 2018 - 11:15

El Prat comparteix el programa municipal IntersECCions en l’acte del paper dels ajuntaments en l’Educació 360

La regidora d’Educació del Prat, Pilar Eslava, ha explicat que el programa...

dijous, 13 setembre, 2018 - 12:00

El festival Esperanzah! es feminitza

La desena edició se celebrarà de l'11 al 14 d'octubre al parc Nou
cursos tallers tardor

dimecres, 12 setembre, 2018 - 12:45

Comencen les inscripcions als cursos i tallers de tardor!

Les inscripcions es podran realitzar a partir d’avui 13 de setembre, a les 16...