Esteu aquí

Oberta la convocatòria per participar en l'Aparador de Festa Major 2018

Podeu fer-nos arribar les vostres propostes abans del 23 de juliol

divendres, 6 juliol, 2018 - 17:15

Aquest any se celebra la sisena edició de l’Aparador: el mercat de creació, art i artesania de la Festa Major del Prat. Un cop més, volem rebre als artesans/es i creadors/es de la nostra ciutat en aquest espai, que tindrà lloc el 30 de setembre, d’11 h a 20.30 h, a la Plaça Pau Casals.

L’Aparador és un mercat de grans i petits objectes artístics fets a mà o amb processos de producció de baix cost, assequibles a totes les butxaques. Aquest mercat vol apropar a la ciutadania la producció artística independent i de fora dels circuits comercials. En aquesta edició, el Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa serà l’encarregat de l’organització de l’Aparador, conjuntament amb /Unzip Torre Muntadas. El Ribera Baixa és el centre cívic referent en la cultura DIY, la creació i l’artesania de la nostra ciutat, i per tant, pren el relleu d’aquest esdeveniment amb molt afecte i il·lusió.

Pels creadors/es i artesans/es que vulguin portar el seu art la Festa Major del Prat, han de fer arribar la seva proposta abans del 23 de juliol. Trobareu tota la informació per inscriure-us a l'Aparador a la web del Centre Cívic Ribera Baixa. Del 27 al 30 de juliol es notificaran les persones​ creadores seleccionades​ per participar en l'Aparador 2018.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 17 juliol, 2018 - 14:15

L'Ajuntament destinarà 150.000 € a ajuts per a activitats extraescolars

El curs vinent se'n beneficiaran 1.100 alumnes de famílies amb dificultats...
imatge_festa_major

divendres, 13 juliol, 2018 - 11:45

Les pinzellades de Cristina BanBan creen la imatge de Festa Major

Les figures i personatges de la cultura popular són els protagonistes del nou...
Grups de dansa joves

dimarts, 10 juliol, 2018 - 17:30

La nit en dansa i els grups de joves

Us presentem els dos grups joves de dansa del Centre Cívic Jardins de la Pau: Electrohope i L.A.B. Els dos formen part del projecte trainer de dansa del centre cívic. Electrohope és un grup d...