Esteu aquí

Les Antenes Informatives del Lloro finalitzen un curs ple d’activitats

Setze estudiants del Prat hi han estat implicats de manera regular durant aquest curs

dilluns, 9 juliol, 2018 - 10:30

La tasca principal del grup d’Antenes Informatives del Lloro és establir una relació bidireccional amb joves estudiants de la ciutat entre els 12 i els 18 anys per mantenir-los informats dels serveis i activitats que el Prat els ofereix, alhora que participen activament en la definició, i en alguna ocasió del disseny, de les activitats que es programen.

Enguany és el 15è curs d'aquest projecte; uns 16 estudiants hi han estat implicats de manera regular. Hi ha representació de tots els instituts de secundària de la ciutat i la intenció és que s'ampliï en nombre d'alumnes i de centres.

Durant aquest curs les joves antenes han participat en diverses activitats de manera activa: com a representants dels i les estudiants a la Trobada de delegats, dinamitzant una gimcana a la Chicken’s Run, fent truites al Dijous de carnaval o bé formant part de l’organització a la Festa Holi Dolly de final de curs.

Activitat final al Club Municipal de Vela

Per finalitzar el curs 17-18, el grup d’Antenes Informatives va poder gaudir d’un dia a la platja i al Club Municipal de Vela fent activitats nàutiques com ara kayak o vela. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 9 agost, 2018 - 10:30

Jugar a l’oca per aprendre a gaudir de la platja amb seguretat

Aquesta activitat pretén que els nens i nenes d’entre 6 i 10 anys aprenguin a...

dijous, 2 agost, 2018 - 13:15

Activada la fase d'alerta del Pla per Onada de Calor de la Generalitat de Catalunya

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta...

dimecres, 1 agost, 2018 - 13:15

La Generalitat emet un avís de risc per onada de calor

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha emès un avís de risc per onada de calor. Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, s'esperen...