Esteu aquí

L'AE Prat es posa líder després de derrotar al Cerdanyola al Sagnier

Els pratencs aconsegueixen la victòria per 2 a 1 remuntant un partit que van començar perdent

dilluns, 28 agost, 2017 - 12:00

L'Associació Esportiva Prat segueix amb la bona arrencada de temporada i aquest diumenge ha sumat la segona victòria en el que ha estat l'estrena de l'equip al Sagnier en lliga. L'equip pratenc ha derrotat al Cerdanyola per 2 a 1 en un partit complicat perquè ha necessitat remuntar el gol inicials dels visitants. El Prat ha començat el partit amb domini sobre el terreny de joc durant tota la primera part, un domini traduït en ocasions clares de gol que han acabat estavellant-se als pals de la porteria defensada per un Cerdanyola que al tram final d'aquest primer temps també ha gaudit d'arribades amb perill.

A la segona part és on ha arribat més moviment. Els potablava han vist com el rival controlava el joc en el primer tram d'aquest segon temps. I fruit d'això ha arribat el primer gol al marcador, s'ha avançat el Cerdanyola amb un gol d'Alberto García al minut 73 de joc. Un quart d'hora pel final que s'ha viscut amb intensitat i on el Prat ha reaccionat bé i ràpid de la mà de Padilla i Carlos Cano. Al 75' ha arribat l'empat després d'una jugada de Padilla per la banda que acabat amb un cop de cap a la xarxa de Cano. I sense deixar reaccionar al rival l'equip ha culminat la remuntada, al 81', amb un nou gol de cap de Cano a centrada de Padilla. El Prat ha controlat sense problemes els minuts finals del partit per sumar la segona victòria de la temporada, amb la qual se situa líder a la classificació.

Només Prat i Horta es mantenen invictes després de les dues primeres jornades disputades. Els pratencs buscaran certificar el lideratge el proper cap de setmana en la visita al camp del Terrassa.

L'AE Prat ha tingut una molt bona estrena de la temporada en un Sagnier que ha volgut homenatjar a Aurelio Álvarez, encarregat del material de l'equip durant més de 30 anys i retirat la temporada passada. Amb la presència del president del club i l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, Aurelio ha rebut l'estima de l'afició i el reconeixement del club i la ciutat.