Esteu aquí

La Comissió Permanent del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents es reuneix al Prat

L’objectiu principal de la reunió va ser analitzar i modificar l’organització i comunicació interna del consell

Imatge de la reunió.

Imatge de la reunió.

dimarts, 7 març, 2017 - 08:30

El Prat ha acollit recentment la primera trobada de l’any de la Comissió Permanent del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya, CNIAC, de la qual formen part Júlia Barba iAlbert Vidal, del Consell dels Infants del Prat.


L’objectiu principal de la reunió va ser analitzar i modificar l’organització i comunicació interna del consell. Per quest motiu, es va decidir que cada vocal de la Comissió Permanent es faria càrrec d’un nombre determinat de vocals i així assegurar que la informació arribarà a tothom.


Un altre dels objectius importants va ser l'organització de l’Assemblea General Ordinària del CNIAC, que tindrà lloc aquesta el proper dissabte 11 de març de a Barcelona. 


Entre altres temes es va tractar la compareixença a la Comissió d’Infància del Parlament de Catalunya. La xerrada es va dividir en tres blocs: el que s’ha fet, les opinions del infants i adolescents, i els objectius del propi CNIAC. 
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 12 juliol, 2017 - 13:00

Calendari escolar, curs 2017 - 2018

El nou curs escolar començarà el 12 de setembre

dimarts, 11 juliol, 2017 - 16:00

Última trobada del curs del Plenari d’AMPA del Prat

Ahir, les AMPA del Prat van realitzar la darrera trobada del curs al Plenari d’AMPA. Un espai de coordinació entre les AMPA dels diferents centres educatius del...

dilluns, 10 juliol, 2017 - 10:15

Nova convocatòria d’ajuts municipals als estudis superiors

Es convoquen per tercer any consecutiu per als i les joves de la ciutat d...