Esteu aquí

El xef del restaurant pratenc Axarquía guanya el 3r premi de la Tapa de l'Any

Tomás Rodríguez hi ha presentat un "flamenquín de jarrete"

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

dilluns, 10 abril, 2017 - 13:15

El xef del restaurant pratenc Axarquía, Tomás Rodríguez, ha guanyat el tercer premi de la Tapa de l'Any al certamen celebrat aquest diumenge a Sitges, organitzat pel Gremi d'Hostaleria d'aquest municipi i Estrella Damm. 

La tapa presentada per Rodríguez, un "flamenquín de jarrete", ha estat bronze al concurs que ha coronat la tapa "gratimargia" d'Antonio Jiménez, del restaurant Tastet del Reng, de Balaguer. El segon guardó ha estat pel xef Ivan Arbonès, de La Notaria, de Palamós. 

La proposta pratenca és una tapa que el cuiner va presentar l'any 2015 al Prat. 

Aquesta és la quarta edició del concurs, en la qual hi han pres part una quarantena de restaurants de diversos punts de Catalunya.

Compartir

Noticies relacionades

Mireia Barba i Lluís Tejedor signen el conveni, acompanyats per la tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, Marta Mayordomo.

dilluns, 29 maig, 2017 - 12:45

Conveni amb l'associació Espigoladors per impulsar projectes d'economia social i d'integració laboral

L’entitat, que rebrà una subvenció municipal de 75.000 €, executarà el...
Jornada internacional sobre bones pràctiques de l'economia social a l'àmbit agroalimentari.

dijous, 25 maig, 2017 - 13:45

El Prat acull una jornada internacional sobre bones pràctiques de l’economia social a l'àmbit agroalimentari

La tendència actual és tornar a la producció local, com més propera millor,...
Abocament de sorra a la platja.

dijous, 25 maig, 2017 - 11:30

Aquest cap de setmana comença l'aportació anual de sorra a la platja

Per compensar la regressió costanera provocada per les dàrsenes del port de...