Esteu aquí

El xef del restaurant pratenc Axarquía guanya el 3r premi de la Tapa de l'Any

Tomás Rodríguez hi ha presentat un "flamenquín de jarrete"

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

dilluns, 10 abril, 2017 - 13:15

El xef del restaurant pratenc Axarquía, Tomás Rodríguez, ha guanyat el tercer premi de la Tapa de l'Any al certamen celebrat aquest diumenge a Sitges, organitzat pel Gremi d'Hostaleria d'aquest municipi i Estrella Damm. 

La tapa presentada per Rodríguez, un "flamenquín de jarrete", ha estat bronze al concurs que ha coronat la tapa "gratimargia" d'Antonio Jiménez, del restaurant Tastet del Reng, de Balaguer. El segon guardó ha estat pel xef Ivan Arbonès, de La Notaria, de Palamós. 

La proposta pratenca és una tapa que el cuiner va presentar l'any 2015 al Prat. 

Aquesta és la quarta edició del concurs, en la qual hi han pres part una quarantena de restaurants de diversos punts de Catalunya.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 20 setembre, 2017 - 13:15

Arriba el 26è Concurs de Fotografia delta del Llobregat

L'Agrupació Fotogràfica Prat i l'Ajuntament organitzen aquest certamen que...
Platja del Prat.

divendres, 8 setembre, 2017 - 14:15

Les analítiques continuen qualificant d'excel·lent la qualitat de l'aigua de la platja per al bany

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de la Generalitat continua fent les analítiques...
Platja del Prat.

dilluns, 28 agost, 2017 - 13:00

La qualitat de l'aigua de la platja es manté en nivells excel·lents per al bany

Així ho confirmen les darreres analítiques de l'Agència Catalana de l'Aigua