Esteu aquí

El xef del restaurant pratenc Axarquía guanya el 3r premi de la Tapa de l'Any

Tomás Rodríguez hi ha presentat un "flamenquín de jarrete"

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

dilluns, 10 abril, 2017 - 13:15

El xef del restaurant pratenc Axarquía, Tomás Rodríguez, ha guanyat el tercer premi de la Tapa de l'Any al certamen celebrat aquest diumenge a Sitges, organitzat pel Gremi d'Hostaleria d'aquest municipi i Estrella Damm. 

La tapa presentada per Rodríguez, un "flamenquín de jarrete", ha estat bronze al concurs que ha coronat la tapa "gratimargia" d'Antonio Jiménez, del restaurant Tastet del Reng, de Balaguer. El segon guardó ha estat pel xef Ivan Arbonès, de La Notaria, de Palamós. 

La proposta pratenca és una tapa que el cuiner va presentar l'any 2015 al Prat. 

Aquesta és la quarta edició del concurs, en la qual hi han pres part una quarantena de restaurants de diversos punts de Catalunya.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 19 abril, 2018 - 12:45

La zona verda d'aparcament a la platja s'activarà el dia 1 de juny

Durant la segona quinzena de maig es farà l'enviament per correu dels...

dimarts, 17 abril, 2018 - 13:45

Es tanca de nou el pont del Remolar per protegir la nidificació dels corriols

Es tornarà a obrir el 31 de juliol

dimarts, 10 abril, 2018 - 07:00

Un curtmetrage rodat íntegrament al Prat participa al Festival de Màlaga

Es tracta de 'Viajes anónimos', de Jorge Peña, ambientat als Carrabiners i...