Esteu aquí

El xef del restaurant pratenc Axarquía guanya el 3r premi de la Tapa de l'Any

Tomás Rodríguez hi ha presentat un "flamenquín de jarrete"

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

Tomás Rodríguez en el moment de rebre el premi.

dilluns, 10 abril, 2017 - 13:15

El xef del restaurant pratenc Axarquía, Tomás Rodríguez, ha guanyat el tercer premi de la Tapa de l'Any al certamen celebrat aquest diumenge a Sitges, organitzat pel Gremi d'Hostaleria d'aquest municipi i Estrella Damm. 

La tapa presentada per Rodríguez, un "flamenquín de jarrete", ha estat bronze al concurs que ha coronat la tapa "gratimargia" d'Antonio Jiménez, del restaurant Tastet del Reng, de Balaguer. El segon guardó ha estat pel xef Ivan Arbonès, de La Notaria, de Palamós. 

La proposta pratenca és una tapa que el cuiner va presentar l'any 2015 al Prat. 

Aquesta és la quarta edició del concurs, en la qual hi han pres part una quarantena de restaurants de diversos punts de Catalunya.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 14 febrer, 2018 - 08:45

L’ampliació de l’aeroport i l’EVA fan preveure un creixement del nombre de visitants al Prat

El ministeri de Foment ha anunciat, amb una setmana de diferència, un pla director de l’aeroport del...

dimecres, 7 febrer, 2018 - 11:45

El delta del Llobregat lidera el nombre d’observacions d’aus del conjunt d’espais naturals catalans

El Prat és el tercer municipi amb més observacions
Simulacio EVA alta velocitat

dimarts, 6 febrer, 2018 - 17:45

L’Ajuntament del Prat celebra que el nou servei de Renfe, EVA, es posi en marxa a la nostra ciutat

El Prat de Llobregat acollirà l’estació d’inici i final d’una nova línia d...