Esteu aquí

El Prat esdevé una pista de ball a partir del 27 d'abril

Del 27 d’abril al 13 de maig arriba al Prat Maig en dansa, una manera de celebrar i de mostrar que al Prat ens agrada ballar i veure ballar.

dimarts, 10 abril, 2018 - 11:15

Amb motiu de les celebracions del Dia Internacional de la Dansa, la ciutat es converteix en una gran pista de ball. Els carrer s'ompliran de dansa,  per sentir i gaudir de prop propostes de diferents estils (des del hip-hop, a la dansa contemporània o el flamenc) en diferents espais i adreçades a tots els públics. Propostes professionals consolidades al costat de companyies i grups locals conformen un programa divers i participatiu.

Inaugura el cicle la Cia. Mar Gómez el dia 27 d’abril, amb el seu espectacle de carrer La vie en rose.  Una altra cita imprescindible del cicle és la gran Festa de la dansa, que tindrà lloc als jardins de la Pau el diumenge 29 d’abril. També gaudirem dels Brodas Bros i les seves propostes hiphoperes. Flashmobs, i espectacles per a tota la família arrodoniran un programa on tothom hi trobarà el seu lloc.

El cicle el tancarà una proposta molt especial. Volem convidar a tothom que vulgui a participar d’un gran taller de dansa. El Colectivo Lamajara ens proposa que ens acostem al món de pagès, als treballs del camp, el nostre entorn més immediat i juguem a fer-lo nostre. El diumenge 13 de maig, a les 11 del matí el pati de l’Artesà, a més de vermut, s’omplirà de dansa i tothom hi està convidat.

Segueix les petjades i apunta’t les cites! Més informació a www.elprat.cat/maigendansa

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 17 juliol, 2018 - 14:15

L'Ajuntament destinarà 150.000 € a ajuts per a activitats extraescolars

El curs vinent se'n beneficiaran 1.100 alumnes de famílies amb dificultats...
imatge_festa_major

divendres, 13 juliol, 2018 - 11:45

Les pinzellades de Cristina BanBan creen la imatge de Festa Major

Les figures i personatges de la cultura popular són els protagonistes del nou...
Grups de dansa joves

dimarts, 10 juliol, 2018 - 17:30

La nit en dansa i els grups de joves

Us presentem els dos grups joves de dansa del Centre Cívic Jardins de la Pau: Electrohope i L.A.B. Els dos formen part del projecte trainer de dansa del centre cívic. Electrohope és un grup d...