Esteu aquí

El món escènic pratenc aterra a les cartelleres barcelonines

Actors i produccions vinculades al Teatre Kaddish pugen a l’escenari barceloní

El Kaddish vola

dimarts, 15 maig, 2018 - 10:30

Que El Prat és terreny abonat de talent artístic és cosa sabuda i provada.

La pràctica de les arts està molt estesa a la nostra ciutat i no és gens estrany que coneguem més d’una persona que dedica el seu temps lliure a la pràctica d’alguna disciplina artística (música, dansa, teatre, cinema...)

Darrerament el nom del Prat l’hem sentit més d’una vegada als grans mitjans de comunicació, ens referim a Laura Ferrés, guanyadora del Goya i Gaudí al millor curtmetratge i Alfred García, flamant finalista de la darrera edició  del programa Operación Triunfo i representant d’Eurovisión 2018.

Pel que fa al món teatral, ara mateix podem trobar una cartellera barcelonina prou farcida de noms pratencs. Martí Castellarnau, Xavi Gimenez i Marina Mora han passat per La Seca Espai Brossa amb “Per acabar amb el judici de Déu”, d’Antonin Artaud.

L’Albert Riballo ha passat pel Tantarantana amb “Dante 56. Pell i ciment”, un treball de la Cia. La Casa real que ha estat en residència al Teatre Kaddish.

L’Arnau Puig s’està al Teatre Apolo amb l’obra de l’Àgatha Christie “Y no quedará ninguno” i el 30 de maig estrenarà a La Seca un Othelo Shakespearià amb la Cia. Les Antonietes.

El versus Glòries, teatre que renova projecte, ha comptat per a la seva inauguració amb una altra producció del Teatre Kaddish, “enverinades”, d’Àngels Aymar, amb Àngela Jové, Blanca Pàmpols i Sílvia Sabaté, i Montse Enguita i Anna Martínez al darrere.

El microteatre també compta amb representació pratenca per part de l’Àngel Roldán fins al 27 de maig al Microteatre barcelona amb l’obra “Gin tonic Molotov”.

Finalment, la Laura Tamayo, el Guillem Gefaell i la Maria Donoso aterren al Tantarantana (baixos 22), del 13 al 29 de juny, amb “Morpheo 115”.

Totes aquestes persones, a part de ser pratenques, tenen en comú que són membres del teatre Kaddish i pràcticament totes les produccions de les quals formen part, concretament "Per acabar amb el judici de déu", "Enverinades" (en cartellera fins al 27 de maig) i "Morpheo 115" (estrena el proper 13 de juny) han estat coproduïdes pel grup.

El Kaddish vola, deixem que ho faci ben alt!

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 maig, 2018 - 17:00

L'EMMEP guanyadora d'un premi a la innovació educativa

L’Escola Municipal de Música del Prat guardonada amb un premi Baldiri Reixac
Exposició: "Els anys 80 al Prat"

dijous, 24 maig, 2018 - 12:15

«Els anys 80 al Prat», de Josep Manel Benet i Mataix

Actualment, al Centre Cívic Jardins de la Pau es pot visitar «Els anys 80 al Prat», l’exposició fotogràfica de la sisena edició del cicle anual «L’autor i la seva...
Cases de la Seda, fotografia de Nora Ancarola

dijous, 17 maig, 2018 - 16:45

Cases de la Seda, de Nora Ancarola

El passat 9 de març, el jurat de la 5a convocatòria de projectes d’arts visuals /UNZIP, en la modalitat «Fotografia i Societat», va seleccionar el projecte de Nora Ancarola. ...