Esteu aquí

Arriba la guia "Els Sabors de l'horta 2017"

Una nova edició del recull de restaurants del Baix Llobregat que treballen amb Producte FRESC

Xefs Sabors de l'Horta

divendres, 17 febrer, 2017 - 09:15

Cinc nou restaurants, de Sant Boi, Gavà, Sant Joan Despí i El Prat, s'incorporen al Col·lectiu "Els Sabors de l'Horta", que reuneix aquest 2017 un total de 46 establiments de la comarca del Baix Llobregat. La nova edició de la guia, que s'acaba de llançar, recull els restaurants que ofereixen durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l’horta de la comarca i que compten amb el distintiu “Producte FRESC del Parc Agrari”, que en certifica la frescor, la proximitat i la temporalitat.

Com a novetat d'enguany, la guia, elaborada pel Parc Agrari del Baix Llobregat i Turisme del Baix Llobregat,  inclou la imatge de cadascun dels xefs dels establiments participants. Es tracta dels restauradors que coneixen millor els matisos de productes com l'emblemàtica Carxofa Prat, les cireres del Baix, els calçots i altres hortalisses i fruites dels camps de l'àmbit del Parc Agrari. Podeu descarregar-vos-la aquí o bé recollir-ne un exemplar als restaurants implicats, les oficines de turisme, les fires, les biblioteques i els mercats de pagès de la comarca. 

Compartir

Noticies relacionades

Palissada a la platja del Remolar.

divendres, 24 març, 2017 - 13:00

S'instal·la una palissada de fusta per protegir les dunes de la platja del Remolar

També permetrà la tranquil·litat que requereix el corriol camanegre per...
Alumnes escoltant les explicacions d’un tècnic del Consorci dels Espais Naturals.

dijous, 16 març, 2017 - 13:45

Alumnes d'institut fan tasques de gestió dels espais naturals

Censos de biodiversitat, retirada de vegetació exòtica, servei d’informadors...
Carxofes a la brasa.

divendres, 3 març, 2017 - 08:15

Arriba la Festa de la Carxofa, amb activitats gastronòmiques durant març i abril

La Carxofa Prat, producte estrella del Parc Agrari del Baix Llobregat, serà...