Esteu aquí

Arriba la guia "Els Sabors de l'horta 2017"

Una nova edició del recull de restaurants del Baix Llobregat que treballen amb Producte FRESC

Xefs Sabors de l'Horta

divendres, 17 febrer, 2017 - 09:15

Cinc nou restaurants, de Sant Boi, Gavà, Sant Joan Despí i El Prat, s'incorporen al Col·lectiu "Els Sabors de l'Horta", que reuneix aquest 2017 un total de 46 establiments de la comarca del Baix Llobregat. La nova edició de la guia, que s'acaba de llançar, recull els restaurants que ofereixen durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l’horta de la comarca i que compten amb el distintiu “Producte FRESC del Parc Agrari”, que en certifica la frescor, la proximitat i la temporalitat.

Com a novetat d'enguany, la guia, elaborada pel Parc Agrari del Baix Llobregat i Turisme del Baix Llobregat,  inclou la imatge de cadascun dels xefs dels establiments participants. Es tracta dels restauradors que coneixen millor els matisos de productes com l'emblemàtica Carxofa Prat, les cireres del Baix, els calçots i altres hortalisses i fruites dels camps de l'àmbit del Parc Agrari. Podeu descarregar-vos-la aquí o bé recollir-ne un exemplar als restaurants implicats, les oficines de turisme, les fires, les biblioteques i els mercats de pagès de la comarca. 

Compartir

Noticies relacionades

Carlo Petrini al Prat

dijous, 16 febrer, 2017 - 07:45

Carlo Petrini: “Una societat que no respecta la pagesia és una societat malalta”

Crític i contundent com sempre, el fundador del moviment internacional Slow...
Alumnes i docents del Prat que van participar a la trobada.

dimarts, 14 febrer, 2017 - 08:30

Escoles del Prat participen al IV Fòrum d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya

El nostre ha estat el municipi que hi ha participat amb més escoles
Activitat d'educació ambiental

divendres, 27 gener, 2017 - 08:30

Els programes d'educació ambiental al Prat fan 30 anys

S'han fet més de 50 activitats que han arribat a unes 500.000 persones