Activitats d'Estiu al Prat'17

L'Ajuntament del Prat i diverses entitats de la ciutat ofereixen, com cada any, múltiples activitats per a infants i joves durant l'estiu: colònies, casals, campus esportius, natació, vela, teatre, música, dibuix i pintura, etc. 

Inscripcions

  • Com: De manera presencial a l'OIAC de l'Ajunament i a les entitats organitzadores, o bé per Internet a través del portal https://online.elprat.cat
  • Quan: A partir del dimecres 31 de maig, de 9 a 13.30 h i de dilluns a dijous de 16.30 a 19 h a l'OIAC. A les entitats, en els seus propis horaris.

Ajuts

L’Ajuntament facilita l’accés a les Activitats d’Estiu al Prat 2017 als infants i joves nascuts entre els anys 1999 i 2014 que estiguin empadronats al Prat de Llobregat i que tinguin una renda familiar anual igual o inferior a determinats imports . I també als joves nascuts abans del 1999 que participin en activitats de Disprat Lleure i que compleixin els requisits del punt anterior.

A continuació, trobareu la informació sobre la convocatòria dels ajuts, la resolució dels mateixos i la Guia d'activitats d'estiu.

Guia d'Activitats d'estiu

Guia d'activitats d'estiu, 2017 (pdf - 4363626 bytes)
Ajuts, inscripcions, documentació i activitats